Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Lida strong kapslid- väga efektiivsed

35 €

  • Seisukord Uus
Tallinn

Väga efektiivne salendav (söögiisu vähendav) preparaat. 



Tegemist on tõhusaima söögiisu vähendava ja kaalu alandava tootega maailmas. Kasutajad kaotavad keskmiselt 7-9 kg kehakaalust ühe kuu kasutamise järel. Kui tegelete spordiga – siis kuni 10kg.Toime on tunda koheselt pärssides söögiisu ja lõhustades liigset rasva kehas. 


Kapsleid võetakse 1x päevas enne või pärast hommikusööki 30 päeva jooksul. 
Päeva jooksul juua veel lisaks 2 liitrit vett. Toimib nii naiste kui ka meeste puhul. Kapslite mõjul väheneb söögiisu, kiireneb ainevahetus, tõuseb energiatase. 
Preparaat on valmistatud iidse Hiina retsepti järgi, mis sisaldab erinevaid Hiina ravimtaimi, mida on kasutatud kaalu alandamisel juba tuhandeid aastaid. 
Pakis on 30 kapslit ehk 30 päeva varu. 


Lidat kasutades tunned isu vähenemist alates esimesest päevast. Kui su ainevahetus on aeglane, tähendab see, et sa ei põleta igapäevaselt söödud kaloreid ära ja aja jooksul põhjustab see rasva kogunemist. Lida kiirendab ainevahetust, et kehasse kogunenud rasva efektiivselt põletada. 
Mismoodi see toimub? 
Kapslid kiirendavad ainevahetust läbi adrenaliini B3 retseptorite, pruuni rasvkoe energiatarbimise tõusuga. Kliinilised eksperimendid on tõestanud, et Lida kapslid võivad kiirendada ainevahetust koguni 18 korda. Selle toote peamine eesmärk on põletada liigset rasva läbi soojuse tootmise. 

Mis on B3 retseptorid? 
B3 retseptorid on kõige vaevumärgatavamad ja huvitavamad adrenergilistest retseptoritest. Uuringud näitavad, et need retseptorid on lahutamatult seotud kogu keha ainevahetuse reguleerimisega, sealhulgas tõstavad insuliinitundlikkust, edendades ainevahetust, suurendades pruuni rasvkoe suurust ja aktiivsust (kasulik rasv), ning suurendades rasvhapete väljaliikumist valgest rasvkoest (halba tüüpi rasv). 


Seda nimetatakse Lida Daidaihua topeltefektiks, sa sööd vähem ja põletad kaloreid ja kogunenud rasva kiiremini. 

Kuidas Lida kontrollib söögiisu: 
DaiDaihua e. mõruapelsini ekstraktil on tõestatud söögiisu vähendav toime, suurendades serotoniini taset, mis saadab kehale küllastustunde signaali. 
Kuidas Lida kiirendab ainvahetust: 
Ainevahetuse aeglustudes, keha salvestab kaloreid nende põletamise asemel, põhjustades rasva ladestumist. Taimsete koostisosade kombinatsioon soodustab termogeneesi, st keha soojatootmist. See kiirendab ainevahetust, hapnikutarbimise tõusu, mis on seotud seedimise, imendumise, toitainete transpordi ja tarbitud toidu omastamisega. 
Lida Daidaihua toimeained: 
Daidaihua (mõruapelsini)ekstrakt- taltsutab söögiisu,soodustab seedimist 
Cassia seemnete ekstrakt- kõhukinnisuse vastu, langetab vererõhku, mistõttu ei tohiks kasutada inimesed, kes tarvitavad vererõhutablette. 
Mooruspuulehtede ekstrakt - vähendab nälga, pärsib veresuhkru taseme tõusu, efektiivne vereringele. 
Coicis ekstrakt (iiobipisara ekstrakt e kooritud oder) - kõrge toiteväärtusega, tasakaalustab verelipiididesisaldust, vererõhku, on diureetiline. 

Jooge piisavalt vett ja tarvitage puuvilju, et vältida pearinglust ja peavalu. 

Ärge tarvitage kuuri ajal alkoholi, kuna see vähendab koostisainete toimet! 
Lida ei sobi, kui teil on kroonilised haigused, sealhugas hüpertoonia e. kõrge vererõhk, südamehaigused, maksa või neerude häired. 
Ei sobi alla 18 aastastele ja üle 65 aastastele, kui olete rase või toidate rinnaga. 
Tarvitamine - 1 kapsel päevas enne või pärast hommikusööki. Pakis 30 kapslit. 
Kui olete tarvitanud Lidat 3 kuud, pidage 2-3 nädalat vahet.

Kuulutuse number: 10857040

896
Lisatud: 18.03.2024 08:51
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt