Eesti

Kuulutus ei ole aktiivne, kaup või teenus müügist eemaldatud

Sügav uni, täisväärtuslik puhkus «SLEEPING DUO»´ga

24 €

Tallinn

Sügav uni, täisväärtuslik puhkus «SLEEPING DUO»´ga

Miljonid inimesed meie planeedil kannatavad unehäirete all. Ülemaailmne Tervishoiuorganisatsioon tunnistas unetuse nüüdisaja haiguseks. Nendele, kes tahavad leida antud probleemile lahenduse, leiutas TIENS innovatiivse taimepreparaadi - TIENS SleepingDuo. Igal tabletil on kaks kihti, mille koostises on melatoniin, kalifornia unimagun, passiflora, palderjan, gamma-aminoõlihape, vitamiinid B3 ja B6.

Füüsilise ja psüühilise tervise toetamiseks peab inimene ööpäevas magama vähemalt 8 tundi. Traditsiooniline hiina meditsiin soovitab 10-tunnist und - 21.00 kuni 7.00. Une ajal taastub meie keha, võitleb toksiinidega, parandab naha seisukorda, töötab välja vajalikke hormoone, taastab ajurakke. Isegi kõige tühisem unetus tingib kõrgenenud väsimuse, peavalud, gastroenteroloogilised probleemid, ärevuse tõusu, keskendumise languse. Sageli on unehäired seotud stressiga, krooniline stress omakorda aga varjab endas paljude krooniliste haiguste tekkimise potentsiaalset riski. Öised teleri vaatamised ja internetis istumine tekitavad sisemise bioloogilise kella häireid.

Magada soovitatakse niipalju tunde, mis on piisav tavapärase igapäevatöö tegemiseks. Kuid eksisteerivad sellised asjaolud kui vanus, emotsionaalne seisund ja muud normaalset und takistavad faktorid. Unetusega võitlevatele inimestele valmistas kompanii tasakaalustatud, uue, kahefaasilise vabastamisega, "targa" tehnoloogiaga loodusliku preparaadi – SLEEPING DUO. Preparaadi koostis on unikaalne, kuna sellesse kuuluvad komponendid parandavad loomuliku une kvaliteeti, kombinatsioonis aga  uue, kahefaasilise vabastamisega "targa" tehnoloogiaga, suurendavad selle kestvust.  

Tähtis teada! Kestval kasutamisel ei tekita preparaat harjumist.

Üks tablett sisaldab kõrges kontsentratsioonis aktiivkomponente. Valemi üldefekt on tagatud ravimtaimede ühenditega, gamma-aminoõlihapetega, B3 ja B6 vitamiinidega, moodustades kaks kihti (millest ühel on kohene mõju, teisel -  kestev mõju).

Esimesena vabaneva valemi aine on melatoniin - aine, mida toodab aju epifüüs. Epifüüs reguleerib une tsüklit - ärkvelolekut, sünkroniseerides meie keha sisekella päevase ja öise ajaga ja annab meile signaale, millal uinuda või ärgata. 

Gamma-aminiõlihape - kesknärvisüsteemi peamine pidurdusmediaator, mõjudes neuronite erutusele nende reaktsiooni mahasurumisega. Selline mõjutusmehhanism aitab kontrollida närvirakke. Gamma-aminoõlihape retseptorite aktiviseerimine on äärmiselt tähtis uinumisel ja une säilitamisel. Vanus, tasakaalustamata toitumine, D ja B6 vitamiinide puudus, kõrge stressitase ja ärevus soodustavad gamma-aminoõlihappe taseme langust, mis mõjub negatiivselt uinumisvõimele ja halvendab une kvaliteeti.

B3-vitamiin (nikotiinhape) aktiveerib gamma-aminoõlihappe retseptoreid, soodustab närvisüsteemi normaalset funktsioneerimist, alandab väsimustunnet ja väsitatavust.

B6-vitamiin on vajalik gamma-aminoõlihappe sünteesiks, soodustab närvisüsteemi normaalset funktsioneerimist ja hormoonide väljatöötluse reguleerimist.  

Sleeping Duo sisaldab taimeekstrakte, mida aastatuhandeid kasutatakse mittetraditsioonilises meditsiinis. Kalifornia unimagunat, mida tuntakse ka kuldse unimaguna nime all, kasutatakse paljude maade mittetraditsioonilises meditsiinis. Taim sisaldab suures koguses C ja E-vitamiine, küllastumata rasvhappeid, magneesiumit ja rauasoolasid. Fütoterapeudid tunnistavad selle pehmeid uinutavaid ja sedatiivseid omadusi.

Passiflora kasvab Lõuna-Ameerika troopilistes metsades. Sisaldab suures koguses flavonoiide ja alkaloide. Osutab sedatiivset mõju kesknärvisüsteemile, soodustab uinumisprotsessi, kulgedes edasi füsioloogiliseks uneks.

Palderjani kui  sedatiivset vahendit kasutatakse aastatuhandete vältel Euroopa ja Aasia riikides. Kogu maailmas võtavad paljud inimesed palderjani unetuse ja ärevuse tunnuste korral tänu palderjani soodsale toimele tervislikuks uneks.

Vastunäidustused: ei soovitata rasedatele, rinnaga toitvatele emadele, alla 12.aasta vanustele lastele, samuti nendele, kellel esineb allergiline reaktsioon preparaadi mistahes toimeainele.

Kasutusviis: Üks tablett õhtul pool tundi enne magama minekut.  

Hind 30 €

Säästuhind 24 €

 

Soetada võib siin:

Tallnn, Lasnamäe, Punane 68, II korrus, II sissekäik, kab 145 (üle tee

Lasnamäe Mediсum´ist, 50 meetrit «Pikri» peatusest) bussid: 31, 35, 44,

50, 54, 55, 58, 65, 66. Sõidukitele tasuta parkla. Esmaspäevast reedeni

12.00 – 18.00, lõuna: 14.00 – 15.00, Laupäeval 12.00 – 15.00

Tel. (+372) 55 633 892, (+372) 56 884 959

info@edemformbio com

www edemformbio com

Kuulutuse number: 10327656

52
Lisatud: 08.09.2020 16:46
Teade rikkumisest

okidoki kasutab teenuste isikupärastamiseks küpsisefaile. Täpsemalt