Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Rae vald, Järveküla, Sõnajala tee 6/2

312 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 114.7
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Дерево
Sõnajala tee 6/2, Järveküla, Rae vald, Harjumaa
TUTVUSTUS
Linnalähedases Ülemiste elurajoonis, Järveküla alevikus on müügile tulnud päikselise hooviosaga ning maitseka siselahendusega ridaelamuboks. Märksõnadeks on suured aknad, palju avarust, päikseline ja roheline hooviosa, vaikne ümbruskond, stiilne viimistlus ja soodsad ülalpidamiskulud.

I KORRUS
Majaosa on väga mugava ja peresõbraliku planeeringuga ning ruumide jaotus kahe korruse vahel arvestab parimal moel pere vajadusi.
Kodu südameks on suur ja valgusküllane elutuba koos avatud köögiga. Köögiosa paikneb vaatega majaesisele ning on varustatud kvaliteetse mööbli ja tehnikaga (köögimööbel tootjalt Marson ning tehnika peamiselt Electrolux). Integreeritud tehnika näol on olemas nii induktsioonpliit, ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin kui ka külmik.

Elutoa maast laeni aknad muudavad ruumi valgusküllaseks ja avaraks.
Elutoast pääs päevapäikesega terrassile (18,3 m2). Esimesel korrusel paikneb lisaks elutoale-köögile ka vannituba-tualettruum ja tehniline ruum-panipaik.
Esik on varustatud mahuka ja kvaliteetse garderoobikapiga üleriiete paigutamiseks.
Elutoa südameks on kamin, mis muudab pimedad talveõhtud kauniks ja hubaseks.

Esimesel korrusel asuvad järgmised ruumid
- Elutuba- köök (41,9 m2)
- Vannituba-tualettruum (2,5 m2)
- Tehniline ruum-panipaik (1,7 m2)
- Esik (3 m2)

II KORRUS
Teiselt korruselt leiate 3 keskmise suurusega magamistuba, millest üks paikneb vaatega majaesisele ja on varustatud mahuka walk-in garderoobiga ning 2 magamistuba paiknevad vaatega hoovi ning on samuti varustatud mahukate garderoobikappidega (eritellimus).

Teisel korrusel asuvad järgmised ruumid:
- 3 magamistuba (suurusega 9,7 m2; 10,7 m2; 9,8 m2)
- Vannituba- tualettruum (5,3 m2)
- Saun (1,6 m2)

Majaosa siseruumide pind kokku 96,2 m2. Sellele lisandub garaaž-panipaik suurusega 18,5 m2.

SISEVIIMISTLUS
Majaosa on neutraalse ja mahedates toonides heleda siseviimistlusega, mille iga detail on omal kohal. Põrandaid katab kvaliteetne tammeparkett, seinad valdavalt krohvitud ja värvitud heledates, pastelsetes toonides. Komplekti aitavad terviklikuks muuta hoolega valitud ja eritellimusel valminud aknakatted ja valgustid. Sanitaarruumid kaetud keraamiliste plaatidega.

ARENDAJA, EHITUSGARANTII
Maja arendajaks on olnud Laam Kinnisvara ning Ehituse peatöövõtjaks Energiamaja. Garantii alla käivad ehitustööd ja pisiparandused teostatakse hiljemalt aastal 2023.

KÜTTESÜSTEEM, KOMMUNAALKULUD
Hoone kannab auga Energiamaja tiitlit.
Küttelahenduseks on väga mugav ja ökonoomne vesipõrandaküte esimesel korrusel ja teisel korrusel radiaatorid. Küte baseerub lokaalsel gaasikatlal, mida toetavad päikesepaneelid. Lisaks on hoone igasse boksi paigaldatud lokaalne soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem, mis aitab kulud kontrolli all hoida.

HOOVIOSA
Müüdav boks on suurepärase paigutusega ilmakaarte suhtes, mis loob ideaalsed tingimused terrassil ja hoovis päevapäikese nautimiseks hommikust õhtuni.
Suureks eeliseks on terrassi kohale paigaldatud varikatus, mis annab kõige kuumematel suvepäevadel varju päikese eest. Hooviosa (149 m2) on kenasti heakorrastatud, lihtne hooldada ja aiaga piiratud. Privaatsuse loomiseks on hoov ääristatud elupuudega.

GARAAŽ- PANIPAIK-PARKIMINE
Majaesine kaetud asfaldiga.
Majaosa juurde kuulub maja kõrval paiknev eraldiseisev garaaž-panipaik suurusega 18,5 m2. Lisaks 1 parkimiskoht maja küljel. Külalistele on määratud eraldi külaliste kohad, mida on samuti piisavalt.

PIIRKOND
Rae vald ja Järveküla alevik oma tuntud headuses ei vaja palju tutvustamist. Jalutuskäigu kaugusel asuvad Peetri Selver, Coop toidupood, erinevad söögikohad, vaba aja veetmise võimalused. Kesklinna sõidab autoga ca 7 minutit, Ülemiste keskusesse 5 minutit.
Elamurajoonil on hea ühistranspordiühendus linnaga nii bussiliini nr 121, 132, 132A, 162 kui ka marsruuttakso näol. Lähim bussipeatus asub 400 meetri kaugusel elamurajoonist. Läheduses asub Peetri põhikool, Järveküla kool ja Kindluse põhikool. Lisaks ka Sõnajala (üle tee), Peetri , Aruheina ja Järveküla lasteaed.

Lähiajal on kerkimas lähedusse veel lasteaia taha ka uus spordihoone. Jooksusõpradele on tegemist ideaalse asukohaga, sest Ülemiste järve tagune mets koos rajaga viib ka lausa Järve terviserajale.

Kui hindad samuti linna lähedust, vaikset, turvalist ja lastesõbralikku keskkonda, rohelist ümbrust, sõbralikku naabruskonda, siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!

Oled oodatud tutvuma!

Номер объявления: 12238164

259
Добавлено: 01.08.2023 18:19
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее