Эстония

Объявление не активно, товар или услуга снята с продажи

Harju maakond, Rae vald, Jüri alevik, Kesa tn 12

249 000 €

  • Комнат 3
  • Состояние Новостройка
  • Площадь 91.4
  • Этажей в доме 2
  • Материал дома Кирпич
Kesa tn 12, Jüri, Rae vald, Harjumaa
Avar ja päikseline ridaelamuboks ootab uut peret

RIDAELAMUBOKS
Läbi kahe korruse asuv ridaelamuboks on ideaalne linnalähedane kodu neile, kes hindavad oma muruplatsi, kuid ei soovi liigseid kohustusi, mis majaga kaasnevad.
Ridaelamuboksi esimesel korrusel asub suur avatud elutuba-köök ja wc. Elutoast pääseb terrassile ning privaatsele õuealale, kuhu päike paistab lõunast õhtuni.
Teisel korrusel on 2 magamistuba ja suur vannituba mullivanni ning saunaga. Mõlemal magamistoal on oma rõdu. Teisele korrusele viib puitastmetega metalltrepp.

SISEVIIMISTLUS
Elutoa ning trepihalli põrandaid katab naturaalne parkett. Esikus, köögis, wc’s ja vannitoas on põrandal kiviplaadid ning lisaks ka põrandaküte. Magamistubades on vaipkate. Seinad on osaliselt värvitud ja osaliselt kaetud tapeediga.
Hoonet köetakse gaasiga. Gaasikatel on eraldi 2,3 m2 suuruses kütteruumis, mida saab kasutada ka panipaigana. Tubades on radiaatorid, mille temperatuuri saab reguleerida vastavalt soovile.
Elutoas loob hubasust kamin.

Nii esimesel kui ka teisel korrusel on Midea õhksoojuspumbad, mis lisaks soojale õhule töötavad suvel ka mõnusa jahutajana.
Köögis on eritellimusmööbel ning köögitehnikast AEG elektriahi, kubu, Zanussi gaasipliit ja nõudepesumasin Electrolux.
Aknad on kahekordse plastikpakettaknad. Ventilatsioon aknaklappidega.
Olemas on valvesüsteemi valmidus ning hästi toimib naabrivalve.
Mööbel eraldi kokkuleppel.
Kommunaalkulud mõistlikud.

PARKIMINE
Ridaelamuboksi juurde kuulub 1 parkimiskoht välisukse juures. Maja ees on lisaks vaba kasutamisega parkimiskohad pere teise auto või külaliste jaoks.
Majas on hästi tomiv ühistu.

ASUKOHT
Tallinna kesklinnast vaid 20 minutilise autosõidu kaugusel asuv Jüri alevik on ideaalne elukeskkond peredele. Jüri alevikus asub gümnaasium, mitmed lasteaiad, Jüri Spordikeskus koos ujulaga, valgustatud Jüri terviserajad ja kergliiklusteed, kaks kauplust, mitu apteeki, raamatukogu ning palju muud igapäevaeluks olulist. Rae Kultuurikeskuses toimub regulaarselt erinevaid kultuuriüritusi ning pakutakse erinevat huvitegevust nii täiskasvanutele kui lastele.

Huvi korral uuri lisainfot!
Suure huvi korral tule vaatama!

Номер объявления: 11649288

300
Добавлено: 10.10.2022 18:13
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее