Эстония

Rapla maakond, Rapla vald, Iira küla, Metsamajandi tee 8

103 000 €

  • Комнат 4
  • Состояние Реновировано
  • Площадь 79.3
  • Этаж 1
  • Этажей в доме 3
  • Материал дома Кирпич
Metsamajandi tee 8, Iira, Rapla vald, Raplamaa
RENOVEERITUD 4-TOALINE KORTER, MAAKÜTTE BAASIL/ VÄIKESTE KOMMUNAALIDEGA /RAPLA LINNA LÄHEDUSES/ARENEV PIIRKOND!

Tänapäeval on müra liiga palju ja kes ei unistaks just elada rahulikus, privaatses elukeskkonnas ja ühte hoidvas kogukonnas!
Müügile saabus 4-toaline imeline renoveeritud kodu Rapla linna läheduses, ainult mõne kilomeetri kaugusel Rapla linnast.

TUTVUSTUS
Kas soovid elada rahulikus ja suurepärases privaatses asukohas? Sinu jaoks on oluline olla ümbritsetud toredatest inimestest ja peredest. Sulle pakub rõõmu just äsja renoveeritud kodu? Hindad rahulikku, privaatset kodu koos päikselise rõduga ja et lapsed saaksid mängida turvaliselt maja läheduses?
Siis see pakkumine on just Sulle!

MAJAST, KORTERIST
Välisseina välisviimistluse materjali liik keraamiline tellis. Elamul on vahetatud uus plekk-katus, vahetatud trepikodade aknad ning trepikodade ja rõdude uksed. Majani on toodud uus veetrass ning asulasse on ehitatud uus pumbamaja. Majal on oma küte- maakütte baasil. Majas toimiv korteriühistu. Vaiksed naabrid.

PLANEERING
Korteri üldpind on 79,30m2: sellest köök 9m2 ning 3m2 rõdu +eraldi o-korrusel panipaik. Läbi maja planeeringuga korter asub maja esimesel korrusel.
Korteri planeering on hästi läbi mõeldud ja väga hea paigutusega. Sisenedes saabud suurde esikusse, kuhu on võimalus teha lükandustega garderoobikapp ja paigutada suur peegel. Esikust otse jääb piisavalt ruumikas vannituba-tualettruum, kus on olemas nii duššinurk ja piisavalt ruumi pesumasinale ja asjade paigutamiseks.
Suur avar elutuba asetseb eraldi köögi kõrval ja on pärastlõunase päikesega. Köök on eraldi, valgusrikas, hommiku päikesega.Kogu ühe seina laiuses ilutsev köögimööbel on varustatud köögitehnikaga ja võimalusel saab lisaks veel paigutada külmkapi.Lisaks on arvestatud ruumiga söögilauale ja toolidele. Magamistoad paiknevad kõik eraldi ja pärastlõunase päikesega, vaatega maja taha ning on eemal liiklusmürast.

SISEVIIMISTLUS, SISUSTUS
Korteri värske siseviimistlus on hoolikalt läbi mõeldud ja kujundatud ühtseks tervikuks. Seinad on tapetseeritud, laed värvitud. Korteril on uus välisuks ja tubadel, köögis uued siseuksed. Põrandateks lihvitud ja lakitud laudpõrand. Köögi põrandaks veekindel LVT parkett ( tamm). Vannituba-tualettruum on kaetud moodsa marmor imitatsiooni keraamilise plaadiga.Uus torustik ja elekter, põrandaküte, seinal keskküttega rätiku kuivati, Ariston Velis Evo 80 L, boiler, pesumasin, moderne ümmargune valgustatud peegel ja kapp.
Kuna korteri sisekujundus on ühtne tervik: kokkusobivad uued valgustid, köögimööbel, uus köögilaud ja uued toolid, kardinad. Pisidetailid, siis müüakse korter koos köögimööbli sisustusega (kaasa arvatud valgustid, aknakatted jms).

ÜLALPIDAMISKULUD
Korteri küte on maaküte ja põrandaküte vannitoas.
Suveperioodil ülalpidamiskulud umbkaudu alla 100 € ja talveperioodil ca 180 € ( sellest kuni 48 € moodustab laenu põhiosa makse+ intress ,12,29 € remondifond ,+ lisaks veel individuaalne vee- ja elektritarbimine ).

PARKIMINE, PANIPAIK
Parkimine tasuta, kohti jagub kortermaja ees parklas piisavalt. Korteri juurde kuulub suur keldriboks, kus on jalgrataste jms jaoks ruumi.

HOOV
Maja ümber suur roheline hoov ja mets. Ruumi mahub nii batuudile ,kui ka mänguväljakule, liivakastile jne.

PIIRKOND

Lasteaed 1,3 km ( Kuusikul). Rapla kesklinna 4,5 km, Tallinna kesklinna 58 km. Bussiühendus
Raplaga hea, bussijaam ca 400m kaugusel, raudteejaam Raplas ca 6,5 km kaugusel. Suuremad kaubandus-, teenindus- , spordi- ja haridusasutused asuvad Rapla linnas 5 km raadiuses. Lisaks olemas haigla, kino ja palju vaba aja veetmise võimalusi.
Asukoht : Raplast 5 km ( Ira küla), Rapla -Märjamaa maantee ääres. Kuusiku lennuvälja vahetus läheduses ( 1 km).Tallinn- Viljandi mnt .- 5km. Pärnu -Ikla mnt.-25 km.

Seega on tegemist suurepärase linnalähedase elukeskkonnaga, kus saad nautida vaikust ja rahu, kuid olla samas väikelinnaga kiires ühenduses.


Kui hindad väikelinna lähedust, vaikset, turvalist ja lastesõbralikku keskkonda, rohelist ümbrust, sõbralikku naabruskonda, siis on see pakkumine mõeldud just Sulle!

Oled oodatud tutvuma!

Номер объявления: 12204161

265 (+1 сегодня)
Добавлено: 14.07.2023 18:21
Сообщить о нарушении

Для персонализации услуг okidoki использует cookies. Подробнее